Jak si připravit příchutě k domácí zmrzlině?

Ovocná zmrzlina

Kokosová zmrzlina, čokoládová, mátová, jahodová, s ovocem či oříšky…Vytvořte si doma zmrzlinu podle svých představ!

Točená zmrzlina nebo kopečková? S těmito tipy si můžete snadno vyrobit takové zmrzliny, které nenabízí v žádné cukrárně. Připravili jsme pro vás několik příchutí, ze kterých si každý vybere..

Za prvé si připravte zmrzlinový základ (odkaz pod článkem) nebo si jednoduše kupte kvalitní vanilkovou zmrzlinu. Nechte ji vytaženou v pokojové teplotě 5–10 minut pro změknutí. Ingredience se budou snadno zapracovávat.

Jahodovo tvarohová = šálek měkkého tvarohu + 2 šálky zmrzliny + jahodové pyré

Jahodová zmrzlina = nakrájené čerstvé jahody + hustý jahodový sirup

Mátová zmrzlina = rozmixovaná čerstvá máta + mátový sirup

Mangová zmrzlina = 2 šálky zmrzliny + ¼ šálku mangového pyré

Kávová zmrzlina = přimícháme kvalitní instantní nebo velmi jemně mletou kávu

Kokosová zmrzlina = strouhaný kokos + kokosový sirup

Nebojte se experimentovat a připravit si i nějakou netradiční příchuť. Recept na základní zmrzlinu a další příchutě naleznete v souvisejících článcích.

Související články:

Nejkrémovější vanilková zmrzlina

Domácí vanilková zmrzlina

Domácí zmrzlina bez zmrzlinového přístroje

Ochuťte si zmrzlinu podle svého!

susenky

 

Bonton

společenský magazín pro muže, kteří mají rádi luxus, styl a eleganci