Zpěvák Ondřej Ruml dorazil na předpremiéru stylově

Ondra Ruml

Poslední výprava žlutých trabantů uzavírá velkolepou cestu napříč kontinenty. Milovníci těchto dvoutaktních plastových symbolů Východního Německa měli možnosti společně s cestovatelem Danem Přibáněm v předpremiéře zhlédnout road movie Trabantem tam a zase zpátky v síti multiplexů Cinema City. Ujít si podívanou nenechal ani zpěvák Ondřej Ruml, který stylově dorazil ve své Škodovce 110 L.

Velká cesta kolem světa končí. Mezi cestovateli tentokrát není žádná žena a putování smečky můžu v čele s Danem Přibáněm nabírá divoké obrátky. Žlutý cirkus jede z Indie až domů. Překonává Himaláje, láme výškové rekordy a prchá před policií. Přestože jde mnohokrát do tuhého, posádka bojuje se všemi nástrahami s černým humorem, sebeironií a občas na hraně politické korektnosti. Film definitivně dokazuje, že není třeba drahých terénních vozů.

Střecha obchodního centra před vstupem do megaplexu Cinema City se hodinu před začátkem předpremiéry doslova otřásala. Sjela se ni totiž téměř stovka youngtimerů, jejíž posádky si zkrátka nemohly tuto příležitost ujít. Mezi flotilou burácejících automobilů nechyběl ani zpěvák Ondřej Ruml, který při této příležitosti provětral svoji Škodu 110 L.

Nenechte si ujít závěrečnou část série žlutého cirkusu. Film Trabantem tam a zase zpátky můžete zhlédnout v multiplexech Cinema City od půlky dubna.

susenky

 

Reklama3 dole

Bonton

společenský magazín pro muže, kteří mají rádi luxus, styl a eleganci