Poslední výprava žlutých trabantů uzavírá velkolepou cestu napříč kontinenty. Milovníci těchto dvoutaktních plastových symbolů Východního Německa měli možnosti společně s cestovatelem Danem Přibáněm v předpremiéře zhlédnout road movie Trabantem tam a zase zpátky v síti multiplexů Cinema City. Ujít si podívanou nenechal ani zpěvák Ondřej Ruml, který stylově dorazil ve své Škodovce 110 L.

K příležitosti oslavy výročí 20 let od fenomenálního úspěchu českého hokejového týmu na Zimních olympijských hrách v Naganu připravilo pražské muzeum voskových figurín jedinečnou výstavu, na které se můžete těšit na interaktivní aktivity, které vás přenesou přímo na hokejový stadion i na doposud nepublikované fotografie. Podaří se vám vstřelit gól Dominiku Haškovi?

 

Oblíbený multikulturní prostor La Fabrika v pražských Holešovicích v dubnu láká programem, ve kterém si „to své" najdou příznivci divadla, hudby, tance, autorských dokumentů, komedie i dramatu... Stačí si jen vybrat.

Dámská jízda v Divadle Rokoko: Herci předvedou divadelní kostýmy. V sobotu 25. dubna se bude v Divadle Rokoko od 17 hodin konat oblíbená Dámská jízda.